Turist App - i samarbejde med IBM

I et samarbejde med IBM, skulle der udvikles et innovativt koncept og løsningsforslag i form af et digitalt produkt eller service. Dette løsningsforslag skulle tage udgangspunkt i IBM’s AI tools. I denne case blev der præsenteret 5 kategorier, hvor teams skulle vælge et eller flere punkter at fokusere på. Teamet valgte kategorien ”Optimering” – som gik ud på at gøre daglige aktiviteter mere effektive. 

Brugt metoder:

Business Model Canvas

Æstetik

Watson Tool

Think aloud test

Retrospective session

Risikostyring

City Capture

City Capture er et koncept udviklet til at optimere turisters oplevelse af sightseeing i Aarhus by. Ved hjælp af IBM’s Watson AI tool ”Visual Recognition”, er en konceptuel app udarbejdet således, at den med et enkelt billede kan genkende attraktioner og oplyse brugeren om fakta og historier fra den pågældende attraktion. 

City Capture er et koncept, der gør det muligt at tilpasse sightseeing og guidede ture efter turistens behov. På app’en kan brugeren personificere og sammensætte deres egen tur, ved at til- eller fravælge forskellige interesseområder, stops på turen eller begrænsninger brugeren måtte have. Brugeren kan både til vælge handicapvenlige attraktioner, mulighed for toiletbesøg undervejs, madmuligheder, billige alternativer, børnevenlige ture, turens længde/ tid m.m., hvor app’en derefter generer en personificeret rute til brugeren.

Med pre-made turer, kan brugeren vælge forskellige turer inspireret af temaer såsom Aarhus historie, Vikinge ruten, Den romantiske rute osv. På app’en kan brugeren tilgå billetsalg til attraktioner og events, som de møder på vejen – blot et swipe væk fra at undgå lange køer og en overskuelig billetholder, der aldrig mister deres billet. 

Til sidst kan brugeren se inspiration, samt lokation og tidspunkt på kommende events i Aarhus. Alt dette skal gøre det nemmere for brugeren at opleve Aarhus på egen hånd, uden at være afhængige af en gruppe turister eller en guide, der holder en stram tidsplan og ikke tillader spontane stops.

Vil du se flere projekter?

SKAL VI DESIGNE NOGET
SAMMEN?

Tlf. 60 82 75 85

DU KAN FINDE MIG PÅ DE 
SOCIALE MEDIER HER: